Elektrokola Capri

Před pár lety se nejen cyklisté dívali na majitele elektrokol "přes prsty". Dnes už je ale více než jasné, že elektrokola jsou zejména ve městech nejlepším způsobem přepravy.


Zatímco vlády v Glasgow diskutují o tom, jak se vypořádat s globálním oteplováním, aut ve městech stejně stále přibývá a nejde již jen o snižování emisí, ale zejména o hustotu provozu a jeho rychlost. Hlavně v těch větších je už dnes zřejmé, že elektrokolo je klíčem k pokroku na cestě ke 100% udržitelné městské mobilitě. Zde je několik faktů, které vám pomohou pochopit proč:

V Evropě je dnes přibližně o 275 milionů automobilů více než v roce 2000, což představuje nárůst o 25 %.A silníční doprava je zodpovědná za 30 % celosvětových emisí skleníkových plynů.

Pohybovat se po městě autem je pro vás z ekonomického hlediska i pro všechny ostatní z hlediska prostoru a zdraví výrazně dražší.

Samozřejmě je také nekonečně dražší pro planetu. Automobil je totiž ve městě velmi pomalý způsob dopravy, průměrná rychlost je pouhých 15 km/h.

Pro představu: s většinou elektokol můžete cestovat bez námahy rychlostí 25 Km/h, a to bez dopravních zácp! A cestovat s nimi můžete nejen po silnici, ale i po cyklostezkách, někde i po pěších zónách a trasu si tak můžete efektivně zkrátit nebo přizpůsobit. 

Průměrná dojížďka z domova do práce je v Evropě kratší než 5 km -myslíte si, že k překonání této vzdálenosti potřebujete auto? Jízda na kole je lepší pro vaše zdraví (a také pro vaše duševní zdraví) a je mnohem levnější a efektivnější. 

Proto jsme se rozhodli začít s prodejem městských elektrokol Capri, která jsou pro městské cestování jako stvořená. Navíc pro laiky jako elektrokola ani nevypadají, jsou spolehlivá a cenově přijatelná. 

Předobjednávky přijímáme už nyní a první kusy na sklad dorazí okolo 15.prosince. Jednáme také s dalšími vyrobci městských elektrokol a už velmi brzi rozšíříme nabídku také o další značky. 

×