Chcete si postavit kolo podle svých představ?

Chcete aby vaše nové kolo byl naprostý originál?

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste si rádi postavili vlastní kolo, ale odrazoval vás nedostatek vlastních zkušeností, nářadí nebo absence prostor na stavbu? 

Mnozí z vás určitě ví, že se mimo jiné věnujeme také individualizacím a stavbám na zakázku městských kol, SingleSpeed kol a skládacích kol. 

Nyní jsme se rozhodli tuto možnost nabídnout také Vám. 

Pokud si u nás objednáte rám a +- 80% komponentů na stavbu městského, skládacího nebo SingleSpeed kola, můžete si ho k nám přijet postavit. Stavba většinou trvá 3-5 hodin a celou dobu budete mít k dispozici naše servisní zázemí a stavbou vás bude provázet zkušený servisní technik. Vy se tak nebudete muset obávat, že něco uděláte špatně, že vám na kole bude něco chybět a zároveň tak do svého nové kola vložíte také kus sebe. 

michaela green

Standardní cena za tuto službu je 1.500,- Kč vč. DPH (může se lišit u náročnějších staveb) a celé to probíhá následovně: 

  • V případě, že máte zájem o stavbu kola, kontaktujte nás mailem nebo telefonicky a my se s vámi pobavíme o reálnosti vašich představ a domluvíme termín stavby.
  • Jednou z možností individualizace je například také speciální lakování rámu vašeho kola ( jedno barevné, více barevné, s barevnými přechody...)
  • Když přijedete, servisní technik vás seznámí s dílnou a provedete teoretickou přípravu na průběh stavby v délce cca 30 minut.
  • Pak 3-4 hodiny probíhá samotná stavba (možno rozdělit na dvě části s přestávkou), kdy je vám celou dobu k ruce servisní technik, vede vás celou stavbou a pomáhá vám dle vašich potřeb. 
  • Když je kolo hotové, následuje instruktáž k údržbě a péči o kolo, můžete provést testovací jízdu a dle vašich preferencí vám připravíme kolo také k transportu.
  • Ke kolu dostanete samozřejmě také záruční list.

stavba-mohican

×