Hledáte opravdu univerzální elektrokolo?

Hned na začátku musím zmínit, že tím nemyslím univerzální elektrokolo na závody a traily, ale univerzála na běžné ježdění po městě i mino něj, které uspokojí 80% cyklistů ve věkové skupině nad 40 let. 

Vážení zákazníci,

dovolte nám představit nový model elektrokola Pells Thorr City, který je ideální volbou pro vaše městská i mimoměstská dobrodružství. Toto univerzální kolo nabízí vynikající vlastnosti, které z něj činí skvělého společníka pro každodenní cestování.

10 důvodu, proč právě  Pells Thorr City je tím opravdovým univerzálem?

1. Robustní pneumatiky s nízkým valivým odporem
Díky těmto pneumatikám se můžete těšit na hladkou a efektivní jízdu po městských silnicích i na hrubších cestách mimo město. Nízký valivý odpor vám zajistí snadné šlapání a úsporu energie.

2. Hliníkové blatníky
Kvalitní hliníkové blatníky ochrání vás i vaše kolo před nečistotami a vodou, a to za každého počasí. Jsou lehké, odolné a navíc dodávají kolu moderní vzhled.

Snímek obrazovky 2024-05-24 v 15.21.43

3. Baterie s dlouhým dojezdem
S touto baterií se nemusíte obávat dlouhých cest. Pells Thorr City je vybaven baterií s výjimečnou výdrží, která vám umožní ujet více kilometrů na jedno nabití, což z něj dělá ideální volbu pro denní dojíždění i delší výlety.

4. Pohodlné sedlo s odpruženou sedlovkou
Komfort je při jízdě zásadní. Pohodlné sedlo spolu s odpruženou sedlovkou zajistí, že každá vaše cesta bude příjemná, a to i na delších trasách nebo nerovných površích.

Snímek obrazovky 2024-05-24 v 15.20.49

5. Integrované přední i zadní světlo napojené na baterii
Bezpečnost je prioritou. Integrovaná světla, která jsou napojená na baterii kola, zajišťují, že budete vidět za všech podmínek, ať už jedete ve dne nebo v noci.

Snímek obrazovky 2024-05-24 v 15.21.19

6. Rám s nízkým nástupem
Tento design usnadňuje nasedání a sesedání z kola, což je zvláště užitečné při častém zastavování ve městě. Nízký nástup také zvyšuje celkovou stabilitu a pohodlí při jízdě. A konečně už i pánové si uvědomují, že kolo s nízkým nástupem není nutně dámské kolo. Třeba v sousedním Rakousku na cyklostezkách potkáte právě až 80% kol s takovýmto rámem. 

Snímek obrazovky 2024-05-24 v 15.21.55

7. Odolný a výkonný motor Bafang
Motor Bafang je synonymem pro spolehlivost a výkon. Tento výkonný motor vám poskytne dostatek síly při stoupáních i na rovných cestách, takže se můžete snadno a rychle dostat kamkoli potřebujete.

8. Odpružená přední vidlice
Pro ještě větší komfort je Pells Thorr City vybaven odpruženou přední vidlicí, která tlumí nárazy a vibrace, čímž zajišťuje plynulou a pohodlnou jízdu i na nerovném povrchu.

9. Inegrovaný zadní nosič
Díky tomuto kvalitnímu a odolnému nosiči se ještě zvýší vaše přepravní kapacita, jak při jízdách na nákupy, tak při dlouhých výletech. Můžete na něj snadno připevnit košík nebo cestovní brašny. 

Snímek obrazovky 2024-05-24 v 15.21.03

10. Značka Pells a její rozsáhlá prodejní a servisní síť. 
Česká značka Pells za více než 30 let své existence přesvědčila již desetitisíce cyklistů o kvalitě a spolehlivosti svých produktů. 

Pells Thorr City není jen obyčejné elektrokolo – je to komplexní řešení pro všechny vaše cestovní potřeby, ať už ve městě nebo mimo něj. Přijďte se přesvědčit sami a vyzkoušejte si tento model v našem obchodě ve Znojmě na Husitské 1. Těšíme se na vaši návštěvu!

 

×