Modely elektrokol LOVELEC 2023 již skladem

Elektrokola LOVELEC prodáváme již druhou sezonu, ale ještě jsem vám je vlastně nepředstavil. 

Tato česká značka byla založena již v roce 2010 a její název je složeninou dvou anglických slov LOVe a ELECtric. 

Krédem značky je poskytovat elektrokola pro celou rodinu a zajistit všem radost z jízdy. Toho by nebylo možné dosáhnout bez technicky vyspělých produktů přizpůsobených potřebám každého jednotlivce. Tvůrci značky LOVELEC si zakládají zejména na funkčnosti, ergonomii a spolehlivosti, co potvrzuje doživotní záruka na rám, jako i 2 letá záruka na baterii.

Firma se snaží neustále držet krok a že se jí to daří dokazuje nejen designem a zpracováním všech modelů, ale také velkými dojezdy a použitými komponenty. A zmiňovanou kvalitu potvrzuje mimo jiné také to, že většina modelů má nosnost 140 kg !!!

Díky motorům s vysokým točivým momentem, více variantám kapacity baterie a efektivně zvoleným komponentům jízdního kola, nabízí současná řada svým uživatelům maximální komfort a nezapomenutelný zážitek. Nezáleží na tom, zda jste sportovní nadšenec nebo občasný uživatel – díky elektrokolům LOVELEC může každý zažít aktivní odpočinek na té nejvyšší úrovni!

Elektrokola LOVELEC se vyrábí v těchto kategoriích:

 

Městská elektrokola

Chcete se vyhnout městskému provozu a současně zlepšovat svou kondici, ale zase nemáte tolik času na každodenní dojíždění do práce, do školy, nebo se vám zdá, že to s kondicí není to, co bývalo?

Městská elektrokola jsou ideálním společníkem do městského provozu, díky asistenci pohonu ujedete cestu rychleji, bez námahy a zadýchání. Díky konstrukci rámu modely připomínají dámské městské elektrokolo, nicméně ocení je také pánové. Městské elektrokolo s nízkým nástupem je také vhodnější pro seniory. 

Elektrokolo vás udrží v kondici, protože to budete stále vy – jezdec, kdo musí kolo pohánět. Ale jízda se stane jiná, snadnější. A to také při jízdě do kopce. Jednoduše a pohodlně zajedete do práce, nakoupit, a díky městskému elektrokolu vám zbude čas na malou vyjížďku za město, do přírody. Z městského elektrokola je svět krásnější než z okna přeplněného autobusu, můžete se kochat přírodou, zahřeje vás dobrý pocit, že pečujete o své zdraví. Budete radostnější a spokojenější.

full_KXO04798

Skládací elektrokola

Skládací elektrokola přímo vybízejí k tomu, abyste si je vzali s sebou na dovolenou. Zajistí vám za to vyjížďky do přírody i do města během krátkého výletu z kempu. Skládací elektrokolo oceníte také ve městě, pokud se chcete vyhnout městskému provozu. Díky své konstrukci jsou maximálně variabilnínastavitelná pro každou výšku a nízký nástup je přívětivý ke svým uživatelkám či seniorům. Skládací ekola jsou malá, nenáročná na prostor, ale poskytnou vám maximální svobodu. Na všechny rekreační výlety do města i za poznáním je nejlepší skládací elektrokolo LOVELEC.

full_IZAR_33

Horská elektrokola

Jste milovníkem horských vyjížděk, ale klasické stezky se vám zdají nudné, rádi byste si splnili sny o rychlé jízdě, zdolali dosud nedosažitelné vrcholky hor?  Nic není nemožné.

S horským elektrokolem můžete překročit své limity!  Kromě klasických prvků, které jsou typické pro horská kola, jako robustní rámy, odpružené vidlice, je elektrokolo vybaveno pohonem, které vám umožní překonat i extrémní převýšení. Neznamená to však, že horské elektrokolo se středovým pohonem převezme veškerou práci za vás! Intenzita, s jakou budete šlapat, se znásobí a umožní vám nečekané. Horské elektrokolo se díky 5 úrovním asistence přizpůsobí vašim možnostemNejvyšší modely horských elektrokol jsou vybaveny precizním japonským motorem DAPU s vysokým točivým momentem a tichým chodem. Citlivé spouštění motoru vám zajistí maximální požitek z jízdy.

Jak vybrat horské elektrokolo?

Modely horských elektrokol mají dojezd až 165 km na jedno nabití při běžné zátěží, což vám vždy umožní dojet dále nebo výše. Mimo to jsme kola vybavili kvalitnímiodpruženými vidlicemi, abyste se cítili jistě na polních i lesních cestách a mohli si užít stabilní jízdu. Pro pohodlné zdolání trasy byl navržen rovněž pohodlný posed. Vaši bezpečnost na cestách budou zajišťovat kvalitní brzdy, na které se budete moci spolehnout i v náročném terénu. Horská cyklistika dávno není výsadou pánů, o tom vás přesvědčí dámská horská elektrokola, která jsou rovněž v naší nabídce.

lovelec_naos_22

Trekingová elektrokola

Prázdniny jsou v plném proudu, konečně můžete vyrazit na svou dlouho očekávanou dovolenou, či aktivní výlet s přáteli, trocha pohybu na kole, vinice, sluníčko …. Akorát vás přepadá stísněný pocit, jestli to zvládnete, nebo budete zase poslední a zadýchaná? Není divu. Celodenní sedavé zaměstnání, nákup, péče o rodinu, kde vzít čas na nějaký sport během týdne …

Nemusíte si zoufat. Mnozí z nás s tím bojují, ale řešení je nasnadě. Dlouhé výlety můžete opět hravě zvládat na trekovém elektrokolena kterém se tolik neunavíte. S asistencí motoru ujedete dál, každý kopeček bude rázem jako rovinka a na konci trasy nebudete působit jako kdybyste měli vydechnout ducha. Naopak, na trekingovém elektrokole LOVELEC si jízdu užijete, s úsměvem a spokojeně se podělíte o své zážitky. Trekingová kola jsou oblíbená mezi rodiči malých dětí, protože zmírní námahu při přepravě dětí ve vozítku a místo vyčerpávající dřiny si i rodiče užijí výlet.

Trekové elektrokolo pánské je svou konstrukcí speciálně přizpůsobeno mužům. Dámské trekové elektrokolo v provedení low step ocení ženy a všichni, kteří upřednostňují elektrokolo s nízkým nástupem. Pokud jste zvyklí jezdit na delší výlety, ale cítíte, že kondice je už poněkud slabší, elektrokola pomáhají v každém věku dosáhnout nejen srovnatelných výsledků, na které jste byli zvyklí, ale navíc vám rozšíří obzory při poznávání dalších a delších destinací.  

triago_man_12

A pokud si elektrokolo LOVELEC zakoupíte u nás, tak objednávkou to u nás nekončí !!!

  • každé městské elektrokolo vám ZDARMA dopravíme složené a seřízené
  • první garanční prohlídku máte v našem servisu ZDARMA
  • Pojištění na rok ZDARMA  (platí na kola objednaná do konce března 2023 - později lze sjednat za příplatek)!!!
    • krádež z objektu či volného prostranství
    • krádež z auta či nosiče na kolo
    • loupež a vandalismus
    • poškození či zničení nehodou
    • poškození či zničení při přepravě
×