Nové rozšíření služeb: Zakázková výroba cyklistických, fotbalových a hokejových dresů!

Vážení zákazníci,

Díky dlouholetým zkušenostem s naším spolehlivým dodavatelem pro naši vlastní značku jsme se rozhodli posunout naši nabídku na vyšší úroveň. Od nynějška budeme nabízet zakázkovou výrobu cyklistických dresů, fotbalových dresů a hokejových dresů, abychom uspokojili vaše individuální potřeby a představy. Náš dodavatel používá kvalitní materiály, kvalitní inkousty a má k dispozici ověřenou zprávu o udržitelnosti od světově uznávané společnosti SGS a také SEDEX audit o práci, zdraví a bezpečnosti, životním prostředí a etice podnikání. 

Co to pro vás znamená?

  1. Unikátní design: Nyní budete mít možnost navrhnout si vlastní dresy dle svého vkusu a potřeb. Chcete mít cyklistický dres s vaším vlastním logem, oblíbeným obrázkem nebo jménem? Žádný problém! Vaše přání se stanou realitou.

  2. Profesionální kvalita: Díky našim zkušenostem s různými materiály se můžete spolehnout na to, že vaše zakázkové dresy budou vyrobeny s precizností a z nejkvalitnějších materiálů. Vaše nové dresy budou nejen krásné na pohled, ale také pohodlné a funkční.

  3. Sportovní týmy a kluby: Pokud jste součástí sportovního týmu nebo klubu, rádi vám pomůžeme s vytvořením jednotného a profesionálního vzhledu pro vaše hráče. Zakázkové dresy jsou skvělou volbou pro propagaci vašeho týmu a posílení týmového ducha.

  4. Firemní akce a sponzorství: Plánujete firemní akci nebo sportovní soutěž? Zakázkové dresy s vaším logem jsou skvělým způsobem, jak posílit povědomí o vaší značce a podpořit týmovou atmosféru mezi zaměstnanci.

  5. Možnost objednání už od 10 kusů: díky dobrý vztahům a vybudované důvěře jsme se s našim dodavatelem dohodli na možnosti dodávek už od 10 kusů (záleží a zvoleném typu dresu a materiálu). 

HTB1OxFSX2jsK1Rjy1Xa762ispXa8

Jak postupovat?

  1. Kontaktujte nás: Pokud máte zájem o zakázkovou výrobu dresů, stačí nám napsat na email info@kolor.cz  . Uveďte nám prosím všechny detaily, jako je počet kusů, požadovaný design, velikosti a další specifikace.

  2. Konzultace a design: Po obdržení vašeho dotazu se spojíme s vámi a dohodneme se na dalších krocích. Levnější pro vás bude, pokud si dodáte vlastní design, ale umíme vám pomoct i s návrhem designu. 

  3. Výroba a doručení: Jakmile budeme mít design dresů hotový a vy budete s ním spokojeni, přistoupíme k výrobě. Dodání trvá v průměru 30 dní od odsouhlasení objednávky. 

HTB1i9_iXifrK1RjSspb7634pFXar

Jsme si jisti, že tato nová služba přinese našim zákazníkům spoustu radosti a uspokojí vaše specifické požadavky na sportovní dresy. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto se budeme snažit plnit vaše očekávání na 100 %.

 

×