S městským elektrokolem se nemusíte bát vyrazit ani na dovolenou.

S blížícím se létem se nám množí dotazy, kam všude a jakým způsobem se dá cestovat s městským elektrokolem. 

Zatím jsem zákazníkům dával rady na základě vlastních zkušeností s testovacími koly. Na základě mých zkušeností vím, že se s nimi dá jet všude, kde je asfalt nebo zpevněná cesta. A nezpevněných cestách to záleží od typu kola zkušeností jezdce a do terénu bych se s městským kolem rozhodně nepouštěl.

Z pohledu zákazníka, můžou moje zkušenosti znít subjektivně, protože ty kola prodávám a jsem rád, za každý prodaný kus, ale dnes mi udělal velkou radost mail od zákazníka, který si od nás pořídil městská elektrokola i se svojí partnerkou. A o to víc si toho cením, protože se jedná o člověka, který se věnuje elektromobilitě a moderním technologiím. Pán si pořídil elektrokolo WATT New York a paní Capri Azur. Jezdí s nimi po Praze a minulý týden vyrazili na dovolenou po Itálii s obytnou dodávkou VW California a se svými dvěmi malými dětmi. Takže každý z nich vozí na kole ještě dětskou sedačku. 

A zde cituji zákazníka: "Perfekt, uzivame kola na lago di garda a zadne kopce nejsou s detmi problem. Kola budi stale pozornost svoji netradicni vystrednosti, super!"

image0

Od člověka, který rozumí moderním technologiím mi to udělalo takovou radost, že jsem se rozhodl napsat tyto řádky a za mě je to jasný důkaz toho, že nemusíte utrácet za drahá a těžká horská elektrokola, pokud nepotřebujete naplno využívat jejich potenciál v terénu a na dojezdy přes 100km denně. A že někdy je lepší vsadit na jednoduchost, lehkost a eleganci. 

image0-1

×