Únor - měsíc přileb a lahví CLOSCA

Když jsem v roce 2021 začal prodávat španělská městská kola Capri, upozornil mě jejich výrobce na další skvělé španělské produkty pro cyklisty.

Na sportovní ponožky Pacific&Co a na firmu Closca, která vyrábí skládací cyklistické přilby a termo láhve. Ponožky jsou v podstatě pořád ponožky, liší se v designu a materiálu, tak jsem je začal prodávat okamžitě, ale skládací přilbu  jsem viděl poprvé, tak jsem byl ze začátku trochu skeptický. ale začal jsem se o značku více zajímat a zjistil jsem, že mají k přilbám všechny potřebné certifikáty a patentovanou technologii skládání. Pak jsem zjistil, že získali za design jejich přileb také prestižní ocenění za design Red Dot Award. A když jsem na našem cyklo výletě do Vídně viděl, kolik městských cyklistů ji tam používá, tak už jsem neváhal ani chvilku, oslovil jsem výrobce a začal prodávat i produkty Closca. 

loop_pearl_white01_800_bd9069b0-a3c8-46ec-98eb-1c64cf60f489_860x

Tyto skládací cyklistické přilby totiž inteligentně řeší dva nedostatky běžné konstrukce přileb. Zaprvé se skládají z pohyblivých kroužků, které umožňují jejich složení na plocho, čímž se zmenšuje jejich objem a usnadňuje se jejich přeprava a skladování. Přilby mají bezpečnostní certifikát a vejdou se do kabelky, aktovky nebo batohu. Zadruhé jsou tyto přilby velmi stylové a jsou k dispozici v různých barvách, a nabízí tak cyklistům, kteří dbají na módu, možnost volby. Jsou ideální volbou pro městskou cyklistiku, na dojíždění do práce, za přáteli....

Velkou radost nám udělalo také, když si tyto přilby vybrali také moderátoři pořadu Cyklosalon na TV Prima.

cyklosalon

Láhve Closca se staly v celé Západní Evropě ikonou boje proti jednorázovým plastům. Díky NFC čipu a propojení s aplikací Closca Watter App, můžete po celé Evropě zdarma doplňovat jejich obsah. 

closca_black_coral_5 

 

A nyní jsme se spolu s výrobcem dohodli až do konce února tyto produkty zlevnit až o 26%.

 

 

 

 

×