10 + 3 tipy na vánoční dárek pro cyklistu od 100 do 10 000 korun.

Pokud čtete tento článek, tak buď jste cyklista a nebo chcete cyklistu obdarovat.

Pokud chcete někoho obdarovat, tak byste měli vědět, že:

  • v případě, že mu nebude dárek vyhovovat, může nám ho až do 15.1.2023 poslat zpět a my mu obratem pošleme poukaz na nákup jiného zboží ve stejné hodnotě, který bude moct využít až do 15.3.2023. Více informací o této možnosti najdete zde
  • můžete si od nás nechat vygenerovat dárkový poukaz v libovolné hodnotě, který může obdarovaný využít až do 15.3.2023. Pokud máte zájem o dárkový poukaz, napište nám na info@kolor.cz .

 

A zde máte 10 tipů na vánoční dárek pro dospělé a 3 pro děti, seřazené od nejlevnějšího po nejdražší.

  1. Sada samolepících záplat Parktool GP-2 za 99,- Kč. - lepení je věc, kterou by s sebou měl vozit každý cyklista. Tato sada samolepících záplat je tak malá, že ji strčíte do každé kapsy i podsedlové brašny. Mám je osobně vyzkoušené na horském i gravelovém kole a lepí opravdu spolehlivě. 

parktool-gp2

2.  Multitool ULTRA 8 IN 1 za 378,- Kč - další z vychytávek, které by měl každý cyklista vozit s sebou a nevozí. A to většinou kvůli velké hmotnosti nebo objemu. Tento multitool váží ale pouhých 76 gramů a vejde se také do každé kapsy nebo podsedlové brašny. A jeho výbava stačí na většinu oprav moderního horského kola nebo elektrokola, které si na cestě zvládnete udělat sami. Pokud se cítíte i na náročnější opravy, jako je třeba oprava řetězu, tak můžete vybírat i ze složitějších multitoolů

multitool-á-in-1

3.   Kapesní hliníková pumpička BRN 54 za 578,- Kč. Skoro 600 korun za takovou malou pumpičku se může zdát někomu už hodně, ale já vám garantuju, že pokud tuto pumpičku pořídíte sobě nebo někomu jinému, tak už nikdy nebudete chtít na vaše cesty jinou. Je dlouhá pouhých 155 mm a váží jen 52 gramů, takže o její přítomnosti nebudete vůbec vědět, a přitom s ní nafoukáte každé kolo s presta ventilkem během chvilky. V nabídce ji máme v černé, stříbrné a červené barvě. 

mini-pumpicka

4.   Podsedlová brašna Fidlock Saddle Bag 600 za 1290,- KčTato podsedlová brašna se vám bude hodit na předchozí 3 věci a ještě vám v ní zůstane místo na montpáky, duši a třeba energetickou tyčinku. Ano, 600ml se zdá na podsedlovou brašnu málo, ale pokud máte minimalistickou výbavu, tak víc na jednodenní výlety nepotřebujete - mám to osobně vyzkoušené, protože tuto brašnu už druhou sezonu vozím. Systém upínaní a produkty Fidlock včetně jejich lahví jsou opravdu geniální. Více jsem o tom napsal také v tomto článku

podsedlova-brasna-fidlock

5. Zimní cyklistický dres Winter za 1488,- Kč - Stále více cyklistů jezdí buď celý rok a nebo se snaží svoji sezonu co nejvíce prodloužit do podzimu a začínat co nejdříve na jaře. Na trhu je spousta zimních bund, větrovek a pláštěnek, které vás mají ochránit před chladem. Ale málokterá z nich je prodyšná, což je důležité pro váš tepelný komfort při dlouhodobé fyzické námaze. A tak jsme navrhnuli zimní dresy, které vás dokáží zahřát i při teplotách lehce pod nulou a přitom se v nich budete cítit dobře - a jako bonus v nich budete i dobře vypadat. Spousta našich zákazníků používá tyto dresy i jako zimní mikinu. Více o tom, jak se oblékat na kolo jsem napsal také v tomto článku

zimni-cyklisticky-dres

6. Univerzální cyklistická přilba BRN Cloud II za 1848,- Kč - víte, že odborníci doporučují měnit přilbu každých 3-5 let? Kdy je čas pořídit novou přilbu jsem popsal v tomto článku. Spousta zákazníků má problém také sehnat přilbu ve velikosti obvodu hlavy nad 62 cm. A výběr v těchto velikostech je opravdu velmi omezený. Přilba BRN Cloud II je však velmi lehká (220g) a propracovaná přilba, která uspokojí zákazníky s obvodem hlavy až do 65 cm !! 

cyklisticka-prilba-cloud-II

7. Jeansové cyklistické kraťasy JeansTrack za 1888 - 2288 Kč - Hit letošní sezóny, tak se dají nazvat jeansové cyklistické kraťasy od španělského výrobce JeansTrack. Jsou velmi propracované, z kvalitních materiálů, v několika barvách i provedeních a hlavně se dají nosit i jako běžné kraťasy. S jejich výběrem vám pomůže také článek "Jak vybrat cyklistické kraťasy JeansTrack"

kratasy-jeanstrack

8. Cestovatelská sada BR Travel 70 za 2448,- KčCykloturistika je nejvíce se rozvíjejícím odvětvím cyklistiky za poslední dva roky. A s touto sadou dvou brašen a batohu o celkovém objemu 70 litrů se můžete vydat opravdu na dlouhou cestu. Batoh pak můžete využívat samostatně na pěší turistiku nebo na kratší výlety. 

cestovatelska-sada-brn-70

9. Klasické 26" kolo Capri Valentina za 9648,- Kč - toto kolo je našim nejprodávanějším městským kolem v roce 2022. Je určené pro dámy s výškou cca 150-180 cm, má 6 rychlostní přehazovačku, což je do města naprosto dostačující, nabízíme ho v 8 krásných pastelových barvách a lze jej dovybavit různými, nosiči, košíky, brašnami .....

capri-valentina

10. SingleSpeed kolo od 9999,- Kč - SingleSpeed kola zažívají největší boom zatím ve velkých městech, kde lidé přichází na to, že na běžné ježdění není potřeba drahé horské nebo silniční kolo. Navíc jsou to jednoduchá, elegantní kola s velkými možnostmi individualizace a ve spoustě měst vznikají Fixie/SigleSpeed komunity, pořádají se srazy, společné vyjížďky.... Proč jsou tato kola stále oblíbenější jsem více popsal také v tomto článku

single-speed

Tak to bylo 10 tipů na vánoční dárek pro děti a teď ještě 3 slíbené tipy pro děti: 

1. Zvonek na kolo Emoji za 249,- Kč - pokud už má vaše dítě mobil, tak pravděpodobně ví co jsou Emoji a umí je používat lépe než vy. A nyní se může vyjádřit také na kole pomocí jednoho z 10 Emoji Zvonků :-)

emoji-zvonek

2. Sada Drevěné odrážedlo + přilba + tričko ve stejném retro designu za 2938,- Kčtuto sadu jsme připravili speciálně pro vánoční sezonu a hodí se pro cyklistické začátky chlapců i děvčat od cca 1,5 roku do 3 let. Lze vybírat ze 4 barev.

odrazedlo_vola_orange_1

3. Dětské klasické 24" kolo Capri Carolina za 7999,- Kč - toto kolo je našim nejprodávanějším dětským kolem v roce 2022. Je určené pro Chlapce i děvčata s výškou cca 130 - 160 cm, má 6 rychlostní přehazovačku, což je do města naprosto dostačující, nabízíme ho v 5 krásných pastelových barvách a lze jej dovybavit spoustou doplňků.

carolina

Další speciální vánoční nabídky najdete také zde

A před vánoci jsme zlevnili také spoustu skladových kol a cyklo oblečení. Prohlédnout Akční zboží

 

Tak vám přejeme hezké Vánoce a pokud si nebudete s výběrem nějakého dárku vědět rady, tak se nás nebojte kontaktovat

 

×