10 tipů na vánoční dárky pro cyklisty do 1000 Kč

Pokud čtete tento článek, tak buď jste cyklista a nebo chcete cyklistu obdarovat.

Pokud chcete někoho obdarovat, tak byste měli vědět, že v případě, že mu nebude dárek vyhovovat, může nám ho až do 15.1.2024 poslat zpět a my mu obratem pošleme poukaz na nákup jiného zboží ve stejné hodnotě, který bude moct využít až do 15.3.2024. 

V letošním roce nám udělalo největší radost, když se nám podařilo zahájit spolupráci s legendárním českým výrobcem kol PELLS. Jejich produkty jsou tak skvělé a naší zákazníci jsou s nimi tak spokojení, že jsme se letošního dárkového rádce rozhodli poskládat celého z jejich výrobků .

 Zde máte 10 tipů na vánoční dárek do 1000,- kč, seřazené od nejlevnějšího po nejdražší:

  1. Ponožky PELLS RACE Reflex/Yellow za 99,- Kč. Cyklistické ponožky za 99,- Kč zní možná trochu neuvěřitelně, ale je to tak. Mám je vyzkoušené, na noze perfektně sedí a díky materiálovému složení se v nich nebudete potit.

   ponožky pells

2. Čistič PELLS Cleaner Bio 500 ml s rozprašovačem za 169,- Kč. Pokud se chystáte obdarovat někoho, kdo se o své kolo rád a pečlivě stará, tak určitě neuděláte chybu.PELLS Cleaner Bio je čistící a odmašťovací prostředek šetrný k životnímu prostředí. Je vhodný zejména na čištění silně znečištěných dílů jako je kazeta, přehazovačka, řetěz, ale lze ho použít k očistě celého kola od nečistot.

pells čistič    

3. Cyklolékárnička PELLS za 299,- Kč. Vozit se sebou lékárničku na cyklo výlety je stále dost podceňovaná záležitost. Ale nikdy nevíte, kdy se vám může hodit a v této najdete vše důležité.

lékárnička pells

   4. Gripy PELLS Silicon za 329,- Kč. I gripy je potřeba čas od času vyměnit. Obzvláště, když ty staré jsou už vydřené, nebo když vás při jízdě brní ruce, tak silikonové gripy bývají nejvýhodnější volbou. A vybírat můžete z  6 barev. 

gripy pells silicone

 

   5. Brašna na rám PELLS Papilio za 419,- Kč.  Velmi praktická brašna na rámovou trubku s odnímatelným pouzdrem pro telefon, který můžete ovládat i bez toho, aniž byste ho vytahovali z brašny, a s bočními kapsami na drobnosti.

brašna pells papilio

   5. Multiklíč PELLS Hando 18 za 549,- Kč.  S touto sadou vyřešíte většinu defektů, které vás mohou při jízdě na kole potkat. Cyklo nářadí lze díky rozměrům a nízké hmotnosti uložit do podsedlové brašny, bidonu nebo kapsy dresu. Obsahuje také nýtovačku řetězu.

Multiklíč pells

   7. Pumpa PELLS Jumbo za 599,- Kč. Tato robustní a odolná nožní pumpa s manometrem pro přesné huštění a s odolným ocelovým tělem je vhodná pro domácí i dílenské použití. A díky koncovce pro oba druhy ventilků s ní nafoukáte kde co. 

Pumpa PElls jumbo

   8. Sada USB světel PELLS Helio 80 / Rubio 15 za 749,- Kč. Velmi praktická sada světel, která vás díky velkému výběru režimu uspokojí když "chcete být vidět" i když "chcete vidět". A díky USB nabíjení nebudete muset kupovat baterky. 

sada svetel pells

      9. Brašna na nosič PELLS Loculo za 799,- Kč. Používá váš obdarovaný kolo na dojíždění do práce nebo na delší výlety? S touto brašnou mu určitě uděláte radost. Jedná se o prostornou brašnu s objemem až 15l na zadní nosič s možností dalšího rozšíření objemu rozepnutím zipu. Nese reflexní plochy a součástí balení je i pláštěnka ve fluo zelené barvě pro lepší viditelnost. 

brašna pells loculo

   10. Helma PELLS Mosquito za 999,- Kč. Víte, že jedna přilba by se měla používat maximálně 5 let? Více jsme o tom psali také zde.Pokud víte o někom, kdo má přilbu už o dost déle, tak zde máte ideální typ na dárek. Přilba Mosquito je lehká a bezpečná, má integrovanou zadní blikačku a vyrábí se ve třech barvách. 

přilba pells mosquito

A pokud jste si zde nevybrali, nebo si nejste jistí, čím uděláte cyklistovi radost, může tu mát třeba náš dárkový poukaz - ten nezklame nikdy. Vybírat můžete zde

×